«ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ»

Το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» – Ψ.Ν.Θ. (Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης), σύμφωνα με την εισήγηση του Επιστημονικά Υπεύθυνου, για την πραγματοποίηση Θερινής Κοινοβιακής Διαβίωσης του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ και φιλοξενίας μελών και εργαζομένων των Προγραμμάτων Herzogsägmühle και HausRöhling της Γερμανίας, πρόκειται να προβεί σε απευθείας ανάθεση με τη συλλογή προσφορών, για την ανάθεση της Θερινής Κοινοβιακής Διαβίωσης του Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ.

Προδιαγραφές για την πραγματοποίηση της θερινής κοινοβιακής διαβίωσης για άτομα σε διαδικασία απεξάρτησης του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και επισκεπτών των Προγραμμάτων Herzogsägmühle και Haus Röhling της Γερμανίας:

 1. Ο τόπος φιλοξενίας να βρίσκεται στη Χαλκιδική.
 2. Διαμονή σε ανεξάρτητες κατοικίες 2 έως 4 ατόμων για 50 ενήλικες (άτομα σε διαδικασία απεξάρτησης), για 7 ημέρες (6 διανυκτερεύσεις), για το χρονικό διάστημα 10/09/2018 έως 16/09/2018. Τα κτίρια να είναι μόνιμες κατασκευές (αποκλειόμενων των αντίσκηνων) ισόγεια, να διαθέτουν αυλή, ατομική τουαλέτα – μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο.
 3. Παροχή 3 γευμάτων την ημέρα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) και ειδικών διατροφικών προγραμμάτων για τη συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
 4. Ύπαρξη και λειτουργία πλήρως εξοπλισμένου ιατρείου.
 5. Παροχή ειδικά διαμορφωμένων χώρων για υλοποίηση ομαδικών και ατομικών θεραπευτικών διαδικασιών.
 6. Παροχή ειδικά διαμορφωμένων χώρων για αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ , πινκ πονκ, κλπ).
 7. Οι χώροι φιλοξενίας να βρίσκονται σε φυσικό περιβάλλον για θερινή διαβίωση σε συνδυασμό με κατάλληλους και πλήρως οργανωμένους χώρους διασκέδασης (ταβέρνα, καφέ, μίνι μάρκετ, beach bar με ξαπλώστρες).
 8. Οι χώροι φιλοξενίας να είναι κυριολεκτικά παραθαλάσσιοι και να υπάρχει άμεση πρόσβαση στην ακτή, κατά τέτοιον τρόπο που η μετακίνηση να είναι ασφαλής, σύντομη και δίχως τη χρήση μηχανοκίνητου μέσου.
 9. Παροχή ψυχαγωγικής κρουαζιέρας μιας ημέρας για 50 άτομα.
 10. Παροχή μετάβασης στη Θεσσαλονίκη (με επιστροφή) και ξενάγησης με διερμηνέα Γερμανικής γλώσσας για 15 άτομα.
 11. Παροχή δυνατότητας καθημερινών μετακινήσεων για 15 άτομα.
 12. Παροχή βραδινής γιορτής με barbeque.
 13. Παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο internet.

 

 • Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην διαδικασία, πρέπει να καταθέσουν προσφορά (εγγράφως, με fax ή email) μέχρι τις 03-08-2018 ημέρα Παρασκευή και έως τις 15:00 μ.μ. στο Γραφείο Προμηθειών του Ψ.Ν.Θ. (Λαγκαδά 196, 56429, Θεσσαλονίκη, Fax: 2313 324375, e-mail: promithies2@psychothes.gr)
 • Όλα τα δικαιολογητικά και οι προσφορές θα πρέπει να έχουν συνταχθεί στην Ελληνική Γλώσσα.
 • Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες για ενενήντα (90) ημέρες.
 • Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει στις 07-08-2018, ημέρα Δευτέρα.
 • Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητούν πληροφορίες από το Γραφείο Προμηθειών του Ψ.Ν.Θ., όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., στο τηλέφωνο 2313 324376.
 • Η κάλυψη της δαπάνης θα γίνει από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου.