3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)
         
 
diavgeia.gov.gr
 
 
Καλωσόρισμα
   
   
 

Καλώς ήλθατε στις ιστοσελίδες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία/σχόλιο/ερώτησή σας.

 
 
Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ Ι Ο
   
   
 

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. "Γ. Παπανικολάου" - Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων, σεμινάριο για την Τέχνη των Ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές με Θέμα "Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΑΠ' ΕΞΩ (Outsider Art)", την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015, 09:00πμ.-15:00μμ., στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Διοίκησης Ψ.Ν.Θ. Ομιλητής είναι ο κ. Παύλος Βασιλειάδης, Ψυχίατρος/Εικαστικός, Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και σε φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ (Ιατρική Σχολή , Τμήμα Ψυχολογίας, Σχολή Καλών Τεχνών κλπ.) με ελεύθερη είσοδο και στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης."

Πρόγραμμα

Αφίσα

Δελτίο Τύπου

Φόρμα Εγγραφής

 
 
Α Π Ο Φ Α Σ Η 622/2015
   
   
 

Διαδικασία κλήρωσης για τον ορισμό μελών των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για την διεξαγωγή δημοσίων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών, υπηρεσιών ή έργων.

Απόφαση 622 / 2015 για το τέταρτο τρίμηνο του 2015

Έντυπο απόφασης

 
 
Τηλεοπτικό σποτ
   
   
 

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Σχεδίας.

Τηλεοπτικό Σποτ

 
 
ΑΛΛΑΓΗ Α.Φ.Μ. ΤΟΥ Ψ.Ν.Θ.
   
   
 

Από 01/01/2013 τα λειτουργούντα υπό ενιαία διοίκηση διασυνδεόμενα Νοσοκομεία του ΕΣΥ: Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου» και το «Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης», αποτελούν εφεξής αυτοτελές και ενιαίο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με την επωνυμία: «Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολαου». Για τις συναλλαγές σας με το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα χρειαστούν τα νέα στοιχεία που είστε υποχρεωμένοι να αναγράφετε στα παραστατικά (με χωριστή τιμολόγηση για το υποκατάστημα). Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο παρακάτω:

Έντυπο ανακοίνωσης

 
 
"Πολυχώρος Πολιτισμού" Γ.Ε.Π.Ε. & Κ.Δ.
   
   
   
 
 
   
   
Powered By IT Department Copyright © 2010 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης