3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)
       
 
diavgeia.gov.gr
 
 
Καλωσόρισμα
   
   
 

Καλώς ήλθατε στις ιστοσελίδες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία/σχόλιο/ερώτησή σας.

 
 
ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ»
ΠΑΖΑΡΙ «ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ»
   
   
 

Ο Σύλλογος Φίλων του Προγράμματος τα συγκέντρωσε, τα μέλη μας τα επιδιόρθωσαν, τα ανακαίνισαν, τα προετοίμασαν, το Πρόγραμμα σας τα προσφέρει. Έπιπλα, Διακοσμητικά, είδη Πρώτης Ανάγκης, Ρούχα, Παιχνίδια, Βιβλία σας περιμένουν από 28/11/14 μέχρι 12/12/14 στο χώρο του ΓΕΠΕΚΔ από τις 10:00 έως τις 12:30 κάθε εργάσιμη μέρα.
Οι τιμές των ειδών μας δεν δικαιολογούν τις λέξεις αγορά και πώληση αλλά χάρισμά και δώρο. Εμείς σας «χαρίζουμε» σε απίστευτες τιμές και εσείς μας «δωρίζετε» ελάχιστα χρήματα για τις ανάγκες του Προγράμματος.
Εάν δεν έρθετε...να είστε σίγουροι ότι θα χάσετε!!!

 
 
Α Π Ο Φ Α Σ Η
   
   
 

Διαδικασία κλήρωσης για τον ορισμό μελών της επιτροπής παρακολούθησης παροχής υπηρεσιών.

Έντυπο απόφασης

 
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
   
   
 

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, φορείς και πολίτες, ότι στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βορειοδυτικού Τομέα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (Κ.Ψ.Υ. ΒΔ/Τ – Ψ.Ν.Θ.), λειτουργούν ατομικά και ομαδικά προγράμματα θεραπείας Τραυλισμού.

Δελτίο Τύπου

Αφίσα

 
 
ΑΛΛΑΓΗ Α.Φ.Μ. ΤΟΥ Ψ.Ν.Θ.
   
   
 

Από 01/01/2013 τα λειτουργούντα υπό ενιαία διοίκηση διασυνδεόμενα Νοσοκομεία του ΕΣΥ: Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου» και το «Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης», αποτελούν εφεξής αυτοτελές και ενιαίο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με την επωνυμία: «Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολαου». Για τις συναλλαγές σας με το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα χρειαστούν τα νέα στοιχεία που είστε υποχρεωμένοι να αναγράφετε στα παραστατικά (με χωριστή τιμολόγηση για το υποκατάστημα). Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο παρακάτω:

Έντυπο ανακοίνωσης

 
 
"Πολυχώρος Πολιτισμού" Γ.Ε.Π.Ε. & Κ.Δ.
   
   
   
 
 
   
   
Powered By IT Department Copyright © 2010 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης