3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)
       
 
diavgeia.gov.gr
 
 
Καλωσόρισμα
   
   
 

Καλώς ήλθατε στις ιστοσελίδες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία/σχόλιο/ερώτησή σας.

 
 
Τηλεοπτικό σποτ
   
   
 

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Σχεδίας.

Τηλεοπτικό Σποτ

 
 
ΑΛΛΑΓΗ Α.Φ.Μ. ΤΟΥ Ψ.Ν.Θ.
   
   
 

Από 01/01/2013 τα λειτουργούντα υπό ενιαία διοίκηση διασυνδεόμενα Νοσοκομεία του ΕΣΥ: Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολάου» και το «Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης», αποτελούν εφεξής αυτοτελές και ενιαίο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με την επωνυμία: «Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ.Παπανικολαου». Για τις συναλλαγές σας με το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα χρειαστούν τα νέα στοιχεία που είστε υποχρεωμένοι να αναγράφετε στα παραστατικά (με χωριστή τιμολόγηση για το υποκατάστημα). Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο παρακάτω:

Έντυπο ανακοίνωσης

 
 
"Πολυχώρος Πολιτισμού" Γ.Ε.Π.Ε. & Κ.Δ.
   
   
   
 
 
   
 
27/5/2015
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ-ΕΜΜΕΣΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
26/5/2015
“ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Θ. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»-ΨΝΘ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ (ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)”
 
Powered By IT Department Copyright © 2010 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης